Ανασυντάσσεται και βλέπει μπροστά ο Ηρακλής Μαριτσών

Ανασυντάσσεται και βλέπει μπροστά ο Ηρακλής Μαριτσών

Ανασυντάσσεται και βλέπει μπροστά ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Πίσω τους αφήνουν στα Μαριτσά την ήττα από τη Ρόδο, θεραπείες για να προλάβει το παιχνίδι με τον Κλεάνθη κάνει ο Σάββας Παφιάκης

Στη μεγάλη εικόνα, που θέλει την ομάδα τους να έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία και να έχει δημιουργήσει τις βάσεις για μία υπέρβαση του χρόνου, προσπαθούν να εστιάσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, στον απόηχο της ήττας από τη Ρόδο.

Δεν ήταν τόσο το αρνητικό αποτέλεσμα που στεναχώρησε τους-εξ αρχής συνειδητοποιημένους για τις πιθανότητές τους να κάνουν στο τέλος της σεζόν το μικρό θαύμα- «ροπαλοφόρους» , όσο το βαρύ 6-0, που χαρακτηρίζεται ως δυσανάλογο προς την ποιότητά τους και τη μέχρι σήμερα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Κάτι η ποιότητα των «ελαφιών», κάτι η συσσωρευμένη κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι τα προβλήματα με το γηπεδικό και κάτι κάποιες λίγες καθοριστικές στιγμές του παιχνιδιού, το σκορ ξέφυγε και μαζί με το ματς, χάθηκε η ευκαιρία ο Ηρακλής να εμφανιστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε να δείξει.

Είναι, λοιπόν, απολύτως λογικό, το πρώτο ζητούμενο του Κώστα Πάττα και των ποδοσφαιριστών του να είναι η ανάκτηση της πνευματικής ισορροπίας, μέσα από τη συνειδητοποίηση της απλής πραγματικότητας, που περιγράφει τον Ηρακλή ως μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Κι ακριβώς επειδή το καλύτερο γιατρικό είναι πάντα οι νίκες, οι Μαριτσενοί θα έχουν την ευκαιρία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κλεάνθη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αν και μετ’ εμποδίων, καθώς λόγω της κακής κατάστασης του κεντρικού γηπέδου, οι πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας έγιναν στο βοηθητικό, με το μεγάλο ερωτηματικό να αφορά στον Σάββα Παφιάκη. Ο πολύπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε το ματς με τη Ρόδο με τράβηγμα στον δικέφαλο και κάνει θεραπείες, μήπως και προλάβει το παιχνίδι του Παραδεισίου.

Στον αντίποδα, ο Σάββας Κούρος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Πάττα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους