Δυναμική παρουσία της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου Ρόδου στην 3η Διεθνή Έκθεση VerdeTec 2019

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΔΕΥΑΡ αναφέρει τα εξής:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (ΔΕΥΑΡ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου συμμετείχε ως Εκθέτης (περίπτερο A17) στην Έκθεση Περιβάλλοντος Verde.Tec (http://www.verde-tec.gr) από 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Mεσογειακό Eκθεσιακό Κέντρο (Μ.Ε.C.) στην Παιανία.

Ακολουθώντας μια δυναμική πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια η ΔΕΥΑΡ έκανε αισθητή την παρουσία της, τόσο με το περίπτερο της και την συμμετοχή των στελεχών της στο Φόρουμ και τα workshop της Έκθεσης, όσο και με την υποψηφιότητα της για τα Greek Green Awards 2019.

Xιλιάδες επισκέπτες και σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέφθηκαν την κορυφαία έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντοςκαι το περίπτερο της ΔΕΥΑΡ όπου ενημερώθηκαν για όσα έχει καταφέρει η ΔΕΥΑΡ μέχρι σήμερα από τη διαχείριση υδατικών πόρων μέχρι την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης με γνώμονα την κοινωνία και το περιβάλλον.

 

 

Αξίζει να τονιστεί πως στο πλαίσιο της "Verde.tec" την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου  απονεμήθηκαν τα βραβεία "Greek Green Awards 2019" σε Δήμους, φορείς και οργανισμούς που διακρίθηκαν για τις βέλτιστες πρακτικές τους σε θέματα περιβάλλοντος και αειφορίας με την ΔΕΥΑΡ να βραβεύεται με το βραβείο «Στρατηγικός σχεδιασμός έργων ύδρευσης και Αποχέτευσης».

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Μανωλάκης Αλέξανδρος ανέφερε πως «Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο ανθρώπινο δυναμικό της, στην υψηλή τεχνογνωσία και τον δυναμισμό των στελεχών της, γεγονός που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες της Έκθεσης.

Σε μια εποχή έντονου ανταγωνισμού, ως προς την απορρόφηση πόρων, η ΔΕΥΑΡ καταφέρνει να είναι σε ετοιμότητα, από πλευράς μελετών και προτάσεων και να εξασφαλίζει κονδύλια για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της, τόσο σε επίπεδο ύδρευσης όσο και αποχέτευσης.

 

 

Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την επίλυση χρόνιων προβλημάτων. Στα πλαίσια της εξωστρέφειας που δείχνει η επιχείρηση τα τελευταία 2 χρόνια, θα συνεχίσουμε την εκστρατεία ενημέρωσης πολιτών για θέματα ύδρευσης  και αποχέτευσης και θα επιδιώξουμε την συνεχή παρουσία της ΔΕΥΑΡ σε διεθνή φόρουμ και εκθέσεις.

Η σύγκριση με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του κλάδου και η υιοθέτηση καλών πρακτικών θα βελτιστοποιήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών».

Από πλευράς ΔΕΥΑΡ εκτός του Προέδρου ο οποίος παρέλαβε μαζί με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο Φώτη το βραβείο στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Διακομανώλης Εμμανουήλ, οι Διευθυντές κ.κ Μάτσης Σάββας και Καραβόλιας Παναγιώτης, ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου Ρόδου Δρ.Γαμβρούδης Χρήστος και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου Ρόδου.