Ο Χ. Κόκκινος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σωματείων της Ρόδου

Ο Χ. Κόκκινος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σωματείων της Ρόδου

Ο Χ. Κόκκινος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σωματείων της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του με τους ενεργούς πολίτες και ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις στις 16 - 18.2.2019 παρέστη στις εκδηλώσεις και είχε συναντήσεις με τα αντίστοιχα διοικητικά συμβούλια και τα μέλη τους, όπου συζήτησε θέματα που αφορούν δράσεις τους, στόχους, προοπτικές και συνεργασίες.

Συγκεκριμένα:

* με τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ρόδου «Η Αναγέννηση» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επέτειο της αυτονομίας της Βόρειας Ηπείρου (17.2.1914, Αργυρόκαστρο).

* παρέστη και μίλησε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρόδου, όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο Έλληνας εκπαιδευτικός και η δημόσια εκπαίδευση, που θα πρέπει να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης από την Πολιτεία.

* στο Γυμναστικό Σύλλογο «Δωδεκάνησος» - Μπάσκετ με Αμαξίδιο,

όπου συνεχάρη τους αθλητές και τη διοίκηση για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στην περιοχή μας και είχε την τιμή να επιδώσει τιμητική πλακέτα στον πρώην δήμαρχο Ρόδου Μάνο Κόκκινο για τη συμβολή του και τη στήριξή του στο Γ.Σ. Δωδεκάνησος,

* παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση των εθελοντών της Ο.Α.Κ., που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Ο κ. Χ. Κόκκινος τούς ευχαρίστησε για την προσφορά τους και επιβεβαίωσε τη διαρκή συνεργασία των δύο πλευρών.

* Τέλος μίλησε για την προσωπικότητα και το βιβλίο του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πειραιώς Παναγιώτη Κελεσίδη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων, φίλαθλου κοινού και βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Διαγόρα και της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»