Ωραίο παιχνίδι, με νικητή τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ισοβαθμούν από προχθές το βράδυ ο Άρης και ο Ποσειδώνας, οι οποίοι αναμετρήθηκαν στο Καρακόνερο στο πλαίσιο του εναρκτήριου παιχνιδιού της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Εφαρμόζοντας ιδανικά, στο πρώτο ημίχρονο, το σύστημα των αντεπιθέσεων, η ομάδα της Καρπάθου πέτυχε δύο όμορφα τέρματα με τους Κοντονικόλα και Σπανό, τα οποία της αποδείχθηκαν αρκετά για να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη με 2-0.

Ο Άρης ήταν καλός, δημιούργησε τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Καλός ήταν και ο Ποσειδώνας, ο οποίος αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στις κόντρα επιθέσεις που εξαπέλυσε στην επανάληψη, θα μπορούσε να φτάσει σ’ ένα ευρύτερο σκορ. Μάλιστα, σε φάση στο 60’, οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλό δοκάρι.

Οι φίλαθλοι χάρηκαν ένα ωραίο παιχνίδι, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος. Διαιτητής ήταν ο Αυγερινός Κάζας, με βοηθούς τους Μανώλη Κόττορο και Βασίλη Στεφανάκη.

Οι συνθέσεις:
Άρης: 
Καραγιάννης, Δανάς, Καλοπήτας, Δημουλάς, Μόσχος, Θοδωρή, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου, Γιακουμάκης, Μαγιόγλου, Μάλλιος.
Ποσειδών Καρπάθου: Βιτώρης, Κεσίδης, Χατζημανώλης, Πεπελάσι, Τσιαβέλης, Μαντινάος, Αρχοντούλης (75’ Ζυγούρης), Σπανός Μ., Κοντονικόλας (94’ Μπιαραμάι), Καουκάκης (90’ Τσαγκάρης), Αναγνωστόπουλος (65’ Φασουλέτος).