Γενική Συνέλευση ΕΠΣΔ: Ευκαιρία να  βρεθούν και να  κουβεντιάσουν

Στο ξενοδοχείο «Πλάζα» στο κέντρο της Ρόδου θα συγκεντρωθούν σήμερα οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων της Δωδεκανήσου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσής τους.  Η αυλαία της βραδιάς θα ανοίξει στις 7 το απόγευμα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, θα ακολουθήσει η διενέργεια της κλήρωσης για την ανάδειξη των ζευγαριών της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου και κατόπιν η Γ.Σ., η οποία θα ασχοληθεί με τα παρακάτω θέματα:  

1. Ανάγνωση καταλόγου  και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση  απαρτίας.
2. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό ( Άρθρο 23 παρ. β’) όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ ( Άρθρο 21 παρ. 3).
3. Την έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2018.
4. Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού απολογισμού- έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το Οικονομικό έτος 2018 (1/1/2018-31/12/2018).
5. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους.
6. Εγγραφή νέων Σωματείων στη δύναμη της ΕΠΣΔ.
7. Διάφορα θέματα

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί απόψε, μία ώρα αργότερα.
Εν τω μεταξύ, την έκθεσή της ολοκλήρωσε χθες η Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, η οποία συνεδρίασε παρουσία του προέδρου της Γιάννη Σημαντηράκη, των συνεργατών του  Μιχάλη Παλαιολόγου και Κωνσταντίνου Γλεντή, καθώς και του λογιστή της διοργανώτριας Στάθη Κουσουρνά.