Ουδέν κακόν αμιγές καλού και αντίστροφα για τον Άρη Αρχαγγέλου

Δεν υπάρχει λόγος να τα βάφουν μαύρα στον Άρη για την προχθεσινή ήττα από τον Ποσειδώνα Καρπάθου, από την άλλη όμως, δεν δικαιούνται και για να την προσπερνούν μ’ ένα «δεν πειράζει».  

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πιέζονται βαθμολογικά, ο στόχος του τελικού πλασαρίσματος στην πρώτη πεντάδα παραμένει καθ’ όλα εφικτός και το σημαντικότερο, παρά τις πολλές και σοβαρές απουσίες της, συνεχίζουν να είναι ανταγωνιστικοί, σε βαθμό που να έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Στην ουσία, το μόνο που δεν μπορεί να κρατήσει ο Γιώργος Σάββενας από το ματς με τους Καρπάθιους είναι το αποτέλεσμα.

Όλα τα υπόλοιπα ο Άρης τα είχε σε επάρκεια και ως προς την εικόνα του, άρεσε, οδηγώντας τον παρατηρητή του στο συμπέρασμα πως παρά τα προβλήματα, η ομάδα δουλεύει στην καθημερινότητά της σωστά.  Στον αντίποδα, όμως, η ήττα δεν παύει να είναι ήττα και να ενοχλεί, με τους Αρχαγγελίτες να αισθάνονται πως αδίκησαν τους εαυτούς τους, σπαταλώντας ουκ ολίγες καθαρές ευκαιρίες που κόπιασαν να δημιουργήσουν.

Η αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων ήταν αυτή που «πλήγωσε» την ομάδα του Γιώργου Σάββενα, αυτή θα προσπαθήσει να διορθώσει ο νεαρός προπονητής στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ταξίδι στην Κω για το παιχνίδι με τον ΔΙ.Α.

Από νωρίς ο σχεδιασμός
Δεν σκοπεύουν να περιμένουν το καλοκαίρι οι παράγοντες του Άρη για να θέσουν τους στόχους της ομάδας και να την οργανώσουν ενόψει των διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  Οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν κάτω τα δεδομένα στα μέσα του επόμενου μήνα, θα πάρουν τις αποφάσεις τους και ακολούθως θα κουβεντιάσουν με τον Γιώργο Σάββενα.