Πορεία διαμαρτυρίας των σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ στη Ρόδο

Στις 4 Μαρτίου (Δευτέρα) θα πραγματοποιηθεί η πορεία διαμαρτυρίας  των σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ. Σε ανακοίνωση του συλλόγου σπουδαστών αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημαρχείο την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Δ.Σ. συλλόγου σπουδαστών της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ., πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση των σπουδαστών της σχολής, δύο ημέρες μετά, με σκοπό τη συζήτηση και τη λύση της διχόνοιας που υπήρξε.

Οι σπουδαστές που παρευρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα παράπονα και τις απορίες τους όσον αφορά τα προβλήματα της σχολής που αναφέρθηκαν στην επιστολή προς την υπουργό Τουρισμού, καθώς και άλλα θέματα που τους απασχολούν.

Μετά από συζήτηση και ενημέρωση, καταλήξαμε ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα που αφορούν την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών, τη σίτιση, τη στέγαση, το πάσο και την έλλειψη βιβλίων που δεν έχει καλυφθεί έως και σήμερα, υπάρχουν και πρέπει να λυθούν!

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, τη νέα ημερομηνία και ώρα για την πορεία διαμαρτυρίας των σπουδαστών της Α.Σ.Τ.Ε.Ρ., η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 13.30, με αφετηρία την Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και κατάληξη το Δημαρχείο».