Έγινε η διανομή ειδών  διατροφής του Κοινωνικού  Παντοπωλείου στην Κάσο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η διανομή ειδών διατροφής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Επαρχείου Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου, στους δικαιούχους του γειτονικού νησιού.

Η διανομή έγινε από τον Έπαρχο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή και από τον Γεωπόνο του Επαρχείου κ. Μανώλη Κρητσιώτη, ο οποίος είναι και μέλος της Επιτροπής παραλαβής.

Δικαιούχοι ήταν 53 Οικογένειες της Κάσου οι οποίες ευχαρίστησαν τον Έπαρχο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργο Χατζημάρκο που πήρε την απόφαση για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Έπαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους της Κάσου, για την αυστηρή  τήρηση των όρων που προβλέπονται σύμφωνα με τα οικονομικά κριτήρια του καθενός και  ενημέρωσε όσους θεώρησαν ότι απορρίφθηκαν, ενώ πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, να επανυποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στην αρμόδια επιτροπή της Ρόδου.

Το Επαρχείο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν στη διαδικασία διανομής και ιδιαιτέρως, την Επιτροπή Του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Φρυ Κάσου, για την παραχώρηση της αίθουσας όπου έγινε η διανομή, την επίτροπο κ.Ειρήνη Μανούσου,τον κ.Νικόλαο Μαστροπαύλο, τον κ.Κυριάκο Ζάγορα και την κ.Ευγενία Νικολάου.

Για την ημερομηνία επόμενης διανομής θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.