Η γιορτή της διαιτητικής οικογένειας του Συνδέσμου Δωδεκανήσου

Στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του εστιατορίου «Δροσουλίτες» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Δωδεκανήσου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία πολλών μελών και προσκεκλημένων.

Στο οικογενειακό τραπέζι, με τις υπέροχες γευστικές προτάσεις και το γλυκό κρασί, βρέθηκαν ο πρόεδρος του συνδέσμου, Άρης Φάκαρος, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Αντωνίου, ο ταμίας Μιχάλης Πετρίδης, ο ειδικός γραμματέας Γιώργος Μητσού, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Τάσος Θεοδοσίου, τα μέλη Σταύρος Νικηφορίδης, Παναγιώτης Καρακωνσταντόπουλος, Γιώργος Καραχανής, Τάσος Αρνάς, Έφη Τσατταλιού, Νατάσα Βράκα, Δήμητρα Μελλίνη, Γιώργος Πετρόπουλος, Στέφανος Μπόζιτς, Περικλής Κοντάκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου, Γιώργος Κατσικανταής και Γιώργος Στέργου, τα μέλη του ΣΚΚΔ, Λουκία Γιακουμάτου και Ματίνα Κούβαλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔ / ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου, Στέλιος Βιτζηλαίος, ενώ επίτιμοι προσκεκλημένοι ήταν ο επί σειρά ετών χορηγός και πολύτιμος υποστηρικτής Σελήμ Ντεβρής, ο οφθαλμίατρος και αγαπητός φίλος στο σύνδεσμο Δημήτρης Σιώκος καθώς και ο δημοσιογράφος Άγγελος Αρτελάρης. Σύντομο πέρασμα από τη γιορτή έκανε και η πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου, Ανδριάνα Μπαφίτη.

Το Δ.Σ. του ΣΔΚΔ πήρε απόφαση να τιμήσει τους κ.κ. Σιώκο και Ντεβρή για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο έργο των διαιτητών όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Μπούσια, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν παρών στην εκδήλωση.

Τυχερή της βραδιάς, που βρήκε το φλουρί της πίτας, ήταν η Ιφιγένεια Πετρίδη στην οποία προφανώς έφερε γούρι ο υπέροχος γιος της που έκλεψε την παράσταση στο τραπέζι.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του αντιπροέδρου του Συνδέσμου, Τάκη Μυροφόρου, η οποία έφυγε από κοντά μας πριν μερικές μέρες.