Ηρακλής Μαριτσών: Ο ισχυρός δεσμός τους εγγύηση για το μέλλον

Η σχέση μίας ομάδας με τον κόσμο της είναι οφείλει να είναι ισχυρή και αμφίδρομη κι αν κέρδισε κάτι ο Ηρακλής από τη φετινή εξαιρετική παρουσία του στο πρωτάθλημα, είναι η ισχυροποίηση των δεσμών του με τους φίλους του, οι οποίοι ανταποδίδουν με τη στήριξή τους.

Η συσπείρωση των δυνάμεων των «ροπαλοφόρων» είναι η βάση, από την οποία θα εφορμήσει τη νέα σεζόν, με τη διοίκηση να απευθύνει το δικό της μεγάλο «ευχαριστώ» τόσο προς την ομάδα, όσο και προς τον κόσμο της, ζητώντας του να παραμείνει κοντά. Η ανακοίνωση:

 «Ο πρόεδρος Παπαδημήτρης Εμμανουήλ και το Δ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας της καρδιάς τους για τη συνεχή στήριξη στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και ιδιαίτερα για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ιστορικό σύλλογο της Ρόδου, που για χρόνια είχε να δει το γήπεδο των Μαριτσών τόσους φιλάθλους.

 Δεν είναι τυχαίο βέβαια όλο αυτό, αφού το κέρδισαν με το σπαθί τους οι ποδοσφαιριστές με την αγωνιστική τους παρουσία από την αρχή του πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα παιδιά που με κόπο και πολλή δουλειά το κατάφεραν, μαζί με τον προπονητή τους Κώστα Πάττα.

 Αλλά επειδή τίποτα δεν έχει τελειώσει, εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και γι’ αυτό θα θέλαμε τη στήριξη όλου του κόσμου, όπως ήδη έχουμε, και στα επόμενα παιχνίδια.   

 Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη βοήθειά της για τη διεξαγωγή του αγώνα».