Τα πολύ δύσκολα είναι και τα ευκολότερα

Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, μία πιθανή ήττα δεν θα της χρεωθεί ως αποτυχία, οπότε στην ουσία, το παιχνίδι που την περιμένει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ρόδο, είναι για την Κατταβιά ένα από τα πιο… εύκολα της φετινής σεζόν. Άγχος για το αποτέλεσμα δεν υπάρχει κι αν ενδιαφέρει κάτι τον προπονητή Μανώλη Φραντζή και τους συνεργάτες του, είναι η ομάδα τους να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση, να κερδίσει εμπειρίες και μαζί μ’ αυτές, ό, τι καλύτερο της δώσει το ίδιο το ματς.

 Η φύση του σημερινού αγώνα είναι τέτοια, που δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι απόλυτα υγιείς. Ο Χαλίλ Κιλασίν, ο οποίος πονάει στους κοιλιακούς και ο Αζίζ Κουλιμπαλί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, θα ξεκουραστούν, ίσως δε και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους που θα κρίνει η τεχνική ηγεσία.

Όσο για το τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου, που σήκωσε αρκετή «σκόνη», οι Κατταβενοί δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν με τους ψιθύρους και τις φήμες. Άνθρωποι της ομάδας αρκέστηκαν στην ανεπίσημη παρατήρηση πως απλά η ομάδα βρέθηκε σε κακό απόγευμα, φορτώθηκε με υπερβολική πίεση από την παραφιλολογία που προηγήθηκε και πως σε καμία περίπτωση, δεν θα μπει στη διαδικασία να αποδείξει πως δεν είναι… ελέφαντας και να απολογηθεί για μία από τις επτά ήττες που γνώρισε φέτος.    

Χοροεσπερίδα στον «Μιμάκο»

Μεγάλη χοροεσπερίδα για την ίδια και για τους φίλους της διοργανώνει η Κατταβιά το Σάββατο, 2 Μαρτίου, στο εστιατόριο «Μιμάκος». Πληρώνοντας τα 15 ευρώ της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία όμορφη βραδιά με φαγητό ,ποτό και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.