Στο δρόμο για τον τίτλο ο Ιάλυσος

Η πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου για τον Ιάλυσο στον 6ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής, περνάει σήμερα από το «Οικονομίδειο». Στις 14.00 υποδέχεται σε ένα σημαντικό παιχνίδι τον  τρίτο της βαθμολογίας Παμβουπρασιακό, ο οποίος κυνηγάει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να παίξουν και σήμερα καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιήσουν τους φίλους τους που θα πάνε στο γήπεδο και να πάρουν και από αυτό το ματς, ακόμα τρεις βαθμούς.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές του. Τους γύμνασε και χθες για τελευταία φορά και δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα. Τους κάλεσε όλους σήμερα στο γήπεδο κι εκεί λίγο πριν τη σέντρα, θα επιλέξει τους έντεκα αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς.

Ο στόχος όλων είναι φυσικά η νίκη, που θα δημιουργήσει και την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας,  αλλά και το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Διοίκηση του Ιάλυσου, η κοπή πίτας θα γίνει 8 μ.μ. στο «ΜΠΡΙΚΙ» στην οδό Αγησάνδρου στην Παλιά Πόλη κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει γλέντι με τους Αντώνη Σιγανό και Βάϊο Καραδημήτρη.