Αρχάγγελος ΑΣΚ: Ενημέρωση για το κλειστό

Νέα συνάντηση με τον Νεκτάριο Σαντορινιό είχαν μέλη της διοίκησης του Αρχάγγελος ΑΣΚ προκειμένου να συζητήσουν ό,τι νεότερο έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την υπόθεση του κλειστού γυμναστηρίου. 

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος έκανε γνωστά τα παρακάτω: «Τους εκπροσώπους της διοίκησης του Αρχάγγελος ΑΣΚ δέχθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στο γραφείο του ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός. 

Ο αντιπρόεδρος Σάκης Καλόφωνος, το μέλος του Δ.Σ. Τσαμπίκος Σταυριανός και ο δημοτικός σύμβουλος Στέργος Παρδαλός, που έδωσε το «παρών» στη συνάντηση, ενημερώθηκαν από τον κ. υφυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην υλοποίηση του προγράμματος Σ.Δ.Ι.Τ., στο οποίο έχει ενταχθεί η ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας στον Αρχάγγελο και κατέγραψαν το ειλικρινές ενδιαφέρον του, το οποίο θα εκφραστεί με μία σειρά άμεσων ενεργειών για την επίσπευση των διαδικασιών, όπως και με τη στενή συνεργασία για τα ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό της περιοχής.

Επιπλέον, έγινε συζήτηση για τα ευρύτερα προβλήματα του Αρχαγγέλου, τον οποίο ο κ. Σαντορινιός θα επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία».