"Μεγαβάτ οργής" από τους κατοίκους της Ρόδου με τις διακοπές του ρεύματος

Πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος σημειώνονται από τα ξημερώματα σε ολόκληρο σχεδόν το νησί της Ρόδου.

Το γεγονός έχει προκαλέσει (και δικαιολογημένα) έντονες διαμαρτυρίες και αγανάκτηση σε χιλιάδες κατοίκους του νησιού μας, οι οποίοι περιμένουν απο τους αρμόδιους για την ομαλή ηλεκτροδότηση του νησιού να δώσουν επιτέλους εξηγήσεις.

Η κατάσταση αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαμορφώνεται. Τους τελευταίους μήνες οι διακοπές του ρεύματος (ακόμα και τα μπλακ  - άουτ) σε ολόκληρο το νησί μας, αποτελούν συχνό φαινόμενο.
Σήμερα, χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές στην πόλη της Ρόδου, ολόκληρα χωριά στην δυτική πλευρά και σχεδόν ολόκληρη η Νότια Ρόδος.

Εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης, είχαμε επίσης και μείωση ή και διακοπή νερού σε πολλές περιοχές της πόλεως Ρόδου οι οποίες πάντως αποκαθίστανται σταδιακά.

Η κατάσταση χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μαζικές προσφυγές στη δικαιοσύνη από ιδιώτες κι επιχειρηματίες.
Κι όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο που η ζήτηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και τα αντίστοιχα φορτία, βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο σε σχέση με το καλοκαίρι..!