Εσπερίδα για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Εσπερίδα για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Εσπερίδα για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Στο κατάλυμα της Ισπανίας, την Τετάρτη, στις 17:30

Εσπερίδα για τα έργα στη Μεσαιωνική Πόλη, αλλά και για «συμβολικά» έργα εκτός των τειχών, θα πραγματοποιηθεί στο κατάλυμα της Ισπανίας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:30 μ.μ., από την αρμόδια Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης & Μνημείων του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Στην εσπερίδα θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες της Νέας Προγραμματικής Σύμβασης της Μεσαιωνικής Πόλης, η Πολεοδομική Μελέτη της ΜΠ, το δίκτυο ΑΜΕΑ, το Ήχος και Φως, το Εθνικό Θέατρο, η Ροδιακή Έπαυλη, η Βίλα Ακάβι κλπ.

Οι εισηγήσεις από στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών θα διαρκέσουν 10-15 λεπτά, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα παρεμβάσεων από εκπροσώπους φορέων, πολιτών κι επιχειρηματιών στα θέματα που θα τεθούν, αλλά και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής της Μεσαιωνικής Πόλης.

Στόχος, η εσπερίδα αυτή να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για την πορεία των δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται από το Δήμο Ρόδου και το υπουργείο Πολιτισμού που αφορούν την προστασία κι ανάδειξη του οικισμού που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UΝΕSCO.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη