Πείσμα για αντεπίθεση στα Κοσκινού

«Σκασμένα», αλλά και πεισμωμένα για απαντήσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος, επέστρεψαν από την Κω τα μέλη της αποστολής του Διγενή. Όπως έλεγαν χθες οι Κοσκινιάτες, η ομάδα πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη από τις τελευταίες εμφανίσεις της.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασε δύο τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο στην επανάληψη η τύχη της γύρισε την πλάτη, καθώς «πληγώθηκε» στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ της και στη συνέχεια δεν βρήκε τις απαντήσεις, παρότι προσπάθησε πολύ.

Αν κρατάνε κάτι ο Μιχάλης Τσιβρινής και οι ποδοσφαιριστές του από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, είναι η αξιόλογη παρουσία τους και η συνειδητοποίηση πως διαθέτουν την ποιότητα να πάρουν τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν στην κατηγορία.

Από χθες, στο μυαλό όλων βρίσκεται το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλυθιών, που έχει τον χαρακτήρα ενός πρόωρου τελικού, δεδομένου πως ρεαλιστικά, ο Διγενής έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με τον Διαγόρα Βατίου, ο οποίος θα επισκεφθεί το Δημοτικό Στάδιο για να αντιμετωπίσει τη Ρόδο.

Εκτός απροόπτου, οι Κοσκινιάτες θα πάνε στις Καλυθιές «πάνοπλοι», καθώς στη διάθεση του Μιχάλη Τσιβρινή βρίσκεται από χθες και ο Νικήτας Σκούμπρος.