Διαγόρας Βατίου: Κλείνουν τα αυτιά τους και δουλεύουν για τους «τελικούς»

Μετά τη νίκη επί της Κατταβιάς ο Γιάννης Καμπούρης μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει για τα όσα διακινήθηκαν στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» για την αξιοπιστία του αγώνα, μετά την προχθεσινή επί του Κλεόβουλου δεν σκοπεύει να επανέλθει, καθώς πιστεύει αφ’ ενός πως δεν αξίζει τον κόπο, αφ’ ετέρου πως δεν έχει νόημα να αποπροσανατολίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του, το οποίο οφείλει να παραμείνει συγκεντρωμένο στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Το μόνο που «χαλάει» τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» είναι πως το συγκρότημά του δύσκολα θα καταφέρει να αξιοποιήσει το μομέντουμ που απέκτησε μετά τα τρία θετικά αποτελέσματα (προηγήθηκε η εντός έδρας ισοπαλία με τον ΔΙ.Α.) που του έδωσαν επτά βαθμούς και έκαναν την υλοποίηση του στόχου της παραμονής να μοιάζει ξανά καθ’ όλα εφικτή. 

Το ματς με τη Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο δεν υπολογίζεται ανάμεσα σ’ αυτά που μπορούν να προσφέρουν στον Διαγόρα Βατίου βαθμολογικό κέρδος, οπότε εκ των πραγμάτων, ως πρώτο ζητούμενο τίθεται η πραγματοποίηση μίας αξιοπρεπούς εμφάνισης, η οποία θα διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το ηθικό των αθλητών.

 Με δεδομένο πως ακολουθεί ο «τελικός» με τον ΑΕΡΑ, ο Γιάννης Καμπούρης θα προφυλάξει τον Λάμπρο Ζωάννου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο, ίσως δε και κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές που θα κρίνει, εντός της εβδομάδας, πως θα χρειαστούν ανάσες.

Πέραν του Ζωάννου, εκτός θα μείνει σίγουρα ο Θάνος Παπουρδάνος, ο οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα, ενώ στις επιλογές του προπονητή των Βατενών θα προστεθεί ο Βασίλης Ζερβός, που επέστρεψε από ταξίδι.