Ποδοσφαιρικό μήνυμα αγάπης στη μικρή Ελευθερία

Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή που ανέλαβε για άλλη μία φορά η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ συγκινούν και κατά κανόνα φέρνουν το ζητούμενο αποτέλεσμα, οπότε είναι βέβαιο πως ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ρόδου θα ανταποκριθεί και το προσεχές Σάββατο, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις του τον ιερό σκοπό του τουρνουά Κ 10, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

 Η Ένωση αφιερώνει τη διοργάνωση στη μικρή Ελευθερία, η οποία δίνει μάχη για να αποκαταστήσει την υγεία της και που για να τα καταφέρει, χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια της τοπικής κοινωνίας.

 Στο γήπεδο θα στηθούν κουμπαράδες, ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι γονείς τους, οι παράγοντες των σωματείων και οι φίλαθλοι να συνεισφέρουν ό, τι μπορεί ο καθένας, στο πλαίσιο μίας δραστηριότητας που θα επιβλέψουν τα εξουσιοδοτημένα από την οικογένεια της μικρής, μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγου «Νοιάζομαι».

Τα τελευταία θα συντονίζουν και θα κόβουν αποδείξεις, ώστε όλοι όσοι βοηθήσουν να είναι βέβαιοι πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα φτάσουν στον προορισμό τους.

 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, Γιάννης Μικρόπουλος, και οι συνεργάτες του, απευθύνουν έκκληση το τουρνουά Κ 10 του Σαββάτου να στηριχθεί μαζικά, για να λάβει η μικρή Ελευθερία ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης.   

 Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα.