Στόχος πλέον τα μπαράζ  για τον Διαγόρα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Διαγόρα, καθώς δεν είναι ακόμη σίγουρο τίποτα για τους αγώνες μπαράζ  των δευτεραθλητών όλων των ομίλωντης Γ’ εθνικής.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές του τόπου, καθησυχάζουν προς το παρόν τη διοίκησή του, λέγοντάς της πως ισχύει μέχρι τώρα, αυτό που αναφέρεται στις προκηρύξεις.

Δηλαδή:

Τέσσερις ομάδες από τους Ομίλους του Βορρά και  τέσσερις από τους Ομίλους του Νότου, που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση,  θα μπουν σε μια κληρωτίδα για να γίνουν οι αγώνες μπαράζ μεταξύ τους στις έδρες και των δύο ομάδων που θα βγουν στην κλήρωση.

Αυτό έχει ήδη περάσει στις προκηρύξεις και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις, που θα εμπεριέχονται στον αθλητικό νόμο Βασιλειάδη, με τη δημιουργία περισσότερων κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προς το παρόν πάντως  τηρείται στάση αναμονής και από τον Διαγόρα.

Συνθήκες ... και γήπεδο
Ο δυνατός άνεμος που φύσαγε στη  Ραφήνα, αλλά κι ο κακός αγωνιστικός χώρος, δεν επέτρεψαν στους «κυανέρυθρους» του Πέτρου Ρουτζιέρη να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν.

Πάντως το 1-0 από τη Θύελλα δεν επηρεάζει βαθμολογικά τους «κυανέρυθρους», που μπορεί να έμειναν πίσω εννέα βαθμούς πλέον από τον Ιάλυσο, ωστόσο κράτησαν τη διαφορά των οκτώ από τον Παμβουπρασιακό που βρίσκεται στην 3η θέση και κρατούν αγκαλιά τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Αναφερόμενος χθες στην αναμέτρηση της Ραφήνας ο Πέτρος Ρουτζιέρης είπε:

«Δεν ήταν δυνατόν να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο με τόσο δυνατό άνεμο και κακές γηπεδικές συνθήκες. Όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε. Αυτό ευνόησε τη Θύελλα Ραφήνας που σκόραρε στη μία  και μοναδική φορά που μπήκε στην περιοχή μας και στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε ευκαιρίες που δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν και κέρδισαν. Συνεχίζουμε στο δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από την Κυριακή».

Χθες οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ. Πιο χαλαρά γυμνάστηκαν εκείνοι που αγωνίσθηκαν στη Ραφήνα  και με περισσότερη ένταση οι υπόλοιποι.