Διαγόρας: Την κρατάει ζωντανή ή την τελειώνει

Με την ΕΑΚΑ να έχει το μεγαλύτερο αγωνιστικό κίνητρο, ορίστηκε την Κυριακή η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Διαγόρα στην τέντα.

Οι γηπεδούχες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους τελικούς και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας κι έχουν ακόμη ένα ματς, το επίσης εντός έδρας με τον ουραγό Ιπποκράτη ο οποίος έχει αποκλειστεί και πλέον διεκδικεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Επομένως, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας την οποία κατέχει μέχρι στιγμής ο Ιάλυσος.

Αν η ΕΑΚΑ επιβληθεί του Διαγόρα στην τέντα, το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς θα παιχθεί την επόμενη αγωνιστική στην Ιαλυσό όπου ο ΓΑΣ θα φιλοξενήσει την ΕΑΚΑ. Βέβαια, με τη διαφορά των έντεκα πόντων από τον α’ γύρο, οι «ερυθροκίτρινες» έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των κοριτσιών του Γιάννη Κοσσαρή.

Φυσικά, αν ο Διαγόρας κάνει το 7Χ7 την Κυριακή, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν χωρίς περαιτέρω σενάρια πρόκρισης, με τον «γηραιό» και τον Ιάλυσο να ανανεώνουν το ραντεβού τους στους τελικούς του πρωταθλήματος γυναικών.

Κυριακή 3/3

Τέντα (14.00’) Διαγόρας – ΕΑΚΑ

Βαθμολογία: 1) Διαγόρας (6-0) 12β., 2) Ιάλυσος (4-2) 10, 3) ΕΑΚΑ (3-3) 9, 4) Κολοσσός (1-5) 7, 5) Ιπποκράτης (1-5) 7.

*Διαγόρας κι ΕΑΚΑ δεν έχουν εκτίσει το ρεπό τους ενώ εκκρεμεί ο μεταξύ τους αγώνας.