Ταξίδι στο βορρά για το όνειρο

Για τη Γλασκώβη αναχωρεί σήμερα η εθνική μας ομάδα, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, από μεθαύριο έως την Κυριακή.

Η αποστολή μας θα ταξιδέψει στη Σκωτία σε δύο γκρουπ, σήμερα το πρωί στις 08.25 με την πτήση LH5915 θα ταξιδέψουν οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου και ο πρωταθλητής του αγωνίσματος στους Άνδρες Κώστας Φιλιππίδης, ενώ η υπόλοιπη αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι στις 14.25 με την πτήση BA 641. 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ Sports HD.
Εκτός από τη Νικόλ Κυριακοπούλου, στη Σκωτία θα βρεθεί και η Ραφαέλα Σπανουδάκη, γεγονός που δίνει έναν λόγο παραπάνω στους Δωδεκανήσιους φίλους του στίβου να παρακολουθήσουν τη σημαντική διοργάνωση.

Πότε αγωνίζονται Κυριακοπούλου και Σπανουδάκη
Η Νικόλ Κυριακοπούλου, αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, θ’ αγωνιστεί στα προκριματικά του επί κοντώ το ερχόμενο Σάββατο στις 12.00 έχοντας μαζί της άλλες δύο Ελληνίδες, την Κατερίνα Στεφανίδη και την Ελένη Πόλακ.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 20.10, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να θέλει κατ’ αρχάς τη συμμετοχή της, συνδυασμένη μ’ ένα μετάλλιο. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη από τη Ρόδο, ανήκει στον ΓΣ Ηλιούπολης, και θ’ αγωνιστεί στα προκριματικά των 60μ. το Σάββατο στις 12.13 θέλοντας να κερδίσει τη συμμετοχή της και στον επόμενο γύρο, τον ημιτελικό, προγραμματισμένο για την ίδια μέρα στις 20.50.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνει στις 22.35. Βάσει των στατιστικών, η Νικόλ Κυριακοπούλου ταξιδεύει στη Σκωτία με τη 2η καλύτερη επίδοση (4,81μ.) από τις 19 συμμετέχουσες και η Ραφαέλα Σπανουδάκη με την 25η (7.34) από τις 46.