Νέος σύλλογος στίβου στ’ Αφάντου

Μια αξιέπαινη αναπτυξιακή προσπάθεια στο κομμάτι του αθλητισμού και συγκεκριμένα του στίβου ξεκινάει στ’ Αφάντου από ανθρώπους καταξιωμένους με όρεξη και μεράκι να προσφέρουν αληθινά.

Έχοντας αντιληφθεί τη δίψα της νεολαίας στην περιοχή γι’ άθληση, θέλουν να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για ν’ αναδειχθούν όχι μόνο πρωταθλητές στο εγγύς μέλλον αλλά και άνθρωποι που θα έχουν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους την άσκηση, μεταλαμπαδεύοντάς την και στα παιδιά τους.

Εδώ και κάποιο διάστημα λοιπόν, στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έχει ξεκινήσει με επικεφαλής τον Σταμάτη Παπανικόλα, έναν άνθρωπο με αναγνωρισμένη προσφορά στον αθλητισμό της Ρόδου, η διαδικασία για την ίδρυση ενός νέου αθλητικού συλλόγου που θα έχει κάτι να δώσει και δεν θ’ αποτελεί έναν διάττοντα αστέρα, όπως έχει παρατηρηθεί πάμπολλες φορές.

Ήδη προχωράει η διαδικασία για το καταστατικό κι εντός τριών μηνών πια ο σύλλογος θα είναι έτοιμος να προσφέρει κι επισήμως στην περιοχή των Αφάντου και όχι μόνο.   

Το όνομα που έχει επιλεγεί είναι το: «Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αφάντου Ρόδος» και ήδη είναι ενταγμένα στις τάξεις του για προπονήσεις παιδιά από 4 έως 12 ετών που θα έχουν δικαίωμα για μια πρώτη παρουσία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Αφού προχωρήσουν κανονικά όλες οι διαδικασίες για την ίδρυσή του, θα εκδοθεί ο απαιτούμενος αριθμός αθλητικών δελτίων στα παιδιά ώστε να πάρει και την αναγνώρισή του από την Ομοσπονδία.