Ρόδος: Θεσμός που δεν δικαιούται να υποτιμήσει

Ο μεγάλος στόχος, που είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, έχει-σχεδόν-επιτευχθεί για τη Ρόδο, ωστόσο η γεύση που θα της μείνει θα χάσει σε… γλυκάδα, αν δεν καταφέρει να διακριθεί και στο κύπελλο Δωδεκανήσου.

 Τα «ελάφια» υποδέχονται σήμερα στις 5 το απόγευμα τον ΑΕΡΑ προκειμένου να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τον Σάκη Δέδε να εφιστά την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στις παγίδες που κατά κανόνα κρύβει ένας νοκ άουτ αγώνας. Πρώτον, δεν προβλέπεται δεύτερη ευκαιρία για να διορθωθεί ένα κακό ή άτυχο απόγευμα. Δεύτερον, η άνεση με την οποία πορεύεται η ομάδα στο πρωτάθλημα και οι σχετικά άνετες νίκες που κατάφερε επί του σημερινού αντιπάλους της δεν θέλει πολύ για να εφησυχάσουν και να «κοιμίσουν» τα αντανακλαστικά  και τρίτον, ο ενισχυμένος ΑΕΡΑ διαθέτει ισχυρό κίνητρο, δεν έχει να χάσει τίποτα σε ματς στο οποίο μπαίνει ως το απόλυτο αουτσάιντερ και εκτός αυτού, στο κύπελλο δεν έχει αμελητέα παράδοση.

 Οι περιορισμένες αλλαγές που σκέφτεται να κάνει σήμερα ο τεχνικός της Ρόδου είναι ενδεικτικές της σημασίας που δίνει στο παιχνίδι.

Η ενδεκάδα θα ξεκινήσει από τον Εμιλιάνο Ράντζα, καθώς ο Μιχάλης Κεφάλας θα ξεκουραστεί, όπως και οι Άκης Καμπούρης και Αντώνης Λαζάρου.

 Θέση στη δεκαοκτάδα θα πάρουν οι νεαροί Άγγελος Τσεπέλε (τερματοφύλακας), Πάολο Αλιμερκάι και Γιάννης Κεχαγιόγλου.