Επίσκεψη μαθητών στη ΔΕΥΑ Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 επίσκεψη των μαθητών του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Ρόδου στη ΔΕΥΑ ΡΟΔΟΥ. Τους μαθητές υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Μανωλάκης Αλέξανδρος, καθώς και στελέχη της Επιχείρησης.

Χρήσιμες πληροφορίες «Για τον κύκλο του νερού και τη χρησιμότητά του ως αγαθού» άντλησαν οι μαθητές από τη σχετική ομιλία του κ. Α. Μανωλάκη αλλά και τι μέλλει γενέσθαι με τα υδατικά αποθέματα του Φράγματος  των ποταμών και την αξιοποίησή τους, για τα οποία αναφέρθηκε ειδικότερα ο Διευθυντής Λειτουργίας και Συντήρησης Εγκαταστάσεων κ. Π. Καραβόλιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι μαθητές  παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες. Με τη σειρά τους εξέφρασαν τις δικές τους απορίες. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα με τους μαθητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι. 

Ο κ. Α. Μανωλάκης δήλωσε «Ευελπιστούμε η συγκεκριμένη επίσκεψη να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα προστασίας, χρησιμότητας  του νερού, τρόπων εξοικονόμησής του και γενικότερα τον κύκλο του νερού, και θα συνεχίσουμε την ενημέρωση των μαθητών σχολείων του νησιού μας».