Στην Εθνική της Κ14  και ο Γιώργος Μωραΐτης

Άλλο ένα Ροδιτόπουλο κλήθηκε σε εθνικό συγκρότημα, το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιώργος Μωραΐτης που πρόσφατα μετακόμησε από την ακαδημία του Ευκλή στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στην ακαδημία του Αστέρα, κλήθηκε σε προπόνηση προεπιλογής της εθνικής Κ14.

Ο νεαρός «άσσος» είναι ο 3ος που σε διάστημα λίγων ημερών κλήθηκε σε εθνική ομάδα και ανήκει ή ανήκε στον Ευκλή. Για το γεγονός αυτό η διοίκηση του Ευκλή εξέδωσε το παρακάτω συγχαρητήριο:

«Με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια πληροφορηθήκαμε ότι ένα ακόμα δικό μας παιδί, ο Μωραίτης Γιώργος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ακαδημία μας και τώρα αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, γιος του προπονητή της ακαδημίας μας Μανώλη Μωραίτη, κλήθηκε να συμμετάσχει κι αυτός στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ14!

Η τιμή και η χαρά που νιώθουμε είναι τεράστια, καθώς μετά  τον Βασίλη Σάββα που κλήθηκε στην προεπιλογή της Κ14 και τον Αποστόλη Ξεπαπαδάκη που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Κ16, είναι το τρίτο παιδί της ακαδημίας μας που θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε σύντομο χρονικό διάστημα! Συγχαρητήρια Γιώργο και γρήγορα και στην μεγάλη εθνική ομάδα!».