Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου προς Γ. Χατζημάρκο: «Πέντε χρόνια αμέτρητες εξαγγελίες με μηδενικό αποτέλεσμα»

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου του κ. Μανώλη Γλυνού, αναφέρει τα εξής:

Είχαμε δηλώσει εξαρχής πως η παράταξή μας δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό να είναι χρήσιμη και να προσφέρει στον τόπο.

Το ότι θα κατάφερνε να το κάνει προτού να εκδηλώσουν την προτίμησή τους σε αυτή οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, ξεπερνά και την πιο αισιόδοξη προσδοκία μας.

Είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες μετά την ανάπτυξη της θέσης μας για το οδικό δίκτυο ο κ. Χατζημάρκος έσπευσε να ανακοινώσει την διάθεση κονδυλίων για το ίδιο θέμα;

Είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη των προβλημάτων υγείας και των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει μέλη της παράταξής μας, η Υγεία βρέθηκε επιτέλους έστω και μετά από 5 χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παραπαίουσας περιφερειακής αρχής του κυρίου Χατζημάρκου;

Μας τιμά ειλικρινά το γεγονός πως παρ’ όλο που δεν επιτελούμε ακόμη θεσμικό ρόλο, θέτουμε την ατζέντα όχι μόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και των κινήσεων της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.

Η απάντηση

Σε απάντηση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναφέρει τα εξής:

Στον φαντασιακό κόσμο των εργολάβων που ζείτε, η  άγνοιά σας για τα ζητήματα της Περιφέρειας  και για το έργο που η Περιφερειακή Αρχή επιτελεί, αγγίζει τη γραφικότητα.

Το ίδιο και οι ανακοινώσεις σας.

Μην  αυταπατάσθαι και μην βαυκαλίζεστε.

Η μόνη ατζέντα που έχετε θέσει και υπηρετείτε είναι αυτή των εργολαβικών συμφερόντων και βάσει αυτής τοποθετείστε στο δημόσιο βίο.

Αναμενόμενο. Στον δικό σας κόσμο, είναι φανερό ότι όλα επιτρέπονται και πως ο σκοπός “αγιάζει” τα μέσα.