Ένα βήμα πριν την υλοποίηση το Αιολικό Πάρκο σε νησίδες του Δήμου Λέρου

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση το Αιολικό Πάρκο σε νησίδες του Δήμου Λέρου

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση το Αιολικό Πάρκο σε νησίδες του Δήμου Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Λέρου αναφέρει τα εξής:

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση του βρίσκεται το τεράστιας σημασίας έργο του Αιολικού Πάρκου που θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει σε νησίδες ιδιοκτησίας του Δήμου Λέρου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διαδικασίες ξεκίνησαν από το 2012 μετά από αίτημα της ενδιαφερόμενης εταιρείας «EUNICE ENERGY GROUP» (EEG) ενοικίασης και μίσθωσης των χώρων.

Η Δημοτική Αρχή Λέρου έχοντας ως όραμα την ενεργειακή αυτονομία του νησιού μας, την εξεύρεση εργασίας των κατοίκων, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία του συγκεκριμένου έργου, τόσο για το νησί μας όσo και για τη χώρα μας ως κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έλαβε όλες τις απαραίτητες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Δελτίο Τύπου που εστάλη από την ίδια την εταιρεία.

Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαριστεί τους πρώην και νυν συνεργάτες του Δημοτικούς Συμβούλους που στήριξαν τις αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και το προσωπικό του Δήμου μας που βοήθησε στο να φθάσουμε στην υλοποίηση του έργου μετά την έγκριση της τελευταίας περιβαλλοντικής μελέτης.

Με ιδιαίτερη χαρά, παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της προαναφερθείσας εταιρείας καθώς και το χάρτη υπόγειας διασύνδεσης καλωδίου.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων