3ο βραβείο καλύτερης εικονικής επιχείρησης για το project των μαθητών του  «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Η ομάδα των μαθητών του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κέρδισε το 3ο βραβείο καλύτερης «Εικονικής Επιχείρησης 2019» για την εταιρεία της “BreathenDrive” στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση.

Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 στο εμπορικό κέντρο ΜediterraneanCosmos στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνεται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/JuniorAchievement Greece.

Ανάμεσα σε 1.200 μαθητές και μαθήτριες από 37 Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Ελλάδας, της Ρόδου και της Κρήτης, η ομάδα κατέπληξε το κοινό, την κριτική επιτροπή και τους δημοσιογράφους με την ετοιμότητά της και την άψογη παρουσίασή της.

 

 

«Δυσκολευθήκαμε πολύ να αποφασίσουμε τους 3 καλύτερους», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΝ/JA Greece και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Μάρκος Βερέμης.

«H ποιότητά σας ήταν απίστευτη, η δουλειά και η ομαδικότητά σας ήταν απίστευτες», είπε απευθυνόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες «επιχειρηματίες» λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την κ. Καρύδη Ελένη, Πρόεδρο της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α., για την υποστήριξή της, καθώς και τον κ. Κασάπη Βασίλη, για την ευγενική του χορηγία.

 

 

Στον επιχειρηματικό όμιλο του σχολείου συμμετέχουν οι μαθητές: Αποστολά Βαλασία, Γλύμπη Ερωφίλη, Ελευθεριάδη Παρασκευή-Δανάη, Θεοχαρίδου Αμαλία-Αγγελική, Ιωαννίδη Τσαμπίκα, Μπαλτενσπέργκερ Νικόλ, Οικονόμου Αναστάσιος-Ραφαήλ, Παπαγρηγορίου Ηλίας-Μιχαήλ, Παπαγρηγορίου Ηλίας-Σάββας, Παπαδάκη Μεταξία,ΠαπαδόπουλοςΚωνσταντίνος, Παπαζαχαρίου Γεώργιος, Πάππου Θεοδώρα-Άννα, Πιστόλας Μιχαήλ, Πουλάκης-Στεφανίδης Γεράσιμος, Πρωτόπαπα Φούλα, Στέργου Δέσποινα, Τσέρου Ζηνοβία, Φίλη Ιλιάνα, Χατήρης Μιχαήλ-Άγγελος.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Σταυρούλα Αρνιθενού και Νίκος Μαστρογιαννόπουλος.