Συνεχίζεται η …επέλαση του Ποσειδώνα Καρπάθου

Ασταμάτητος μοιάζει ο Ποσειδώνας στην εξαιρετική φετινή του πορεία και δεν βρήκε… εμπόδιο ούτε στην Κάρπαθο χθες και την αναμέτρηση με την ΑΕ Κω η οποία  άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Να σημειωθεί βέβαια πως οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με έντεκα παίκτες ακριβώς, εκ των οποίων οι Λεγκιγκάι, Πηλιγκός και Ραπάι ήταν της ομάδας Κ16 και κατέγραψαν την πρώτη τους εμφάνιση στην Α’ Κατηγορία.

Ο Ποσειδώνας πάντως άνοιξε το σκορ κι έδειξε τις …διαθέσεις του στο 22’ με απευθείας φάουλ του Σπανού, για να κάνει ο Κοντονικόλαος ύστερα από πάσα του Αρχοντούλη το 2-0 στο 60’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η ΑΕ Κως μπήκε προσωρινά στο παιχνίδι χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οχτάρα στο 68’, ύστερα από χέρι του Καουκάκη.

Με το που πέρασαν δέκα λεπτά, ο Ποσειδώνας πήρε πάλι διαφορά ασφαλείας από σουτ του Τσαβέλη, δεχόμενου την μπάλα χάρις τον συνδυασμό πρωτύτερα Σπανού και Τσαβέλη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσαβέλης και το πλασέ του μέσα από την περιοχή, πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Πλάτσης με βοηθούς τους Κόττορο και Τσέτσο.

Ποσειδών: Γαλάνης, Ξενοπανάγος, Φασουλέτος (75’ Μπαριαμάι), Πεπελάσι, Σπανός Ι., Καουκάκης, Μαντινάος, Αρχοντούλης (60’ Τσαβέλης), Αναγνωστόπουλος (80’ Ζυγούρης), Σπανός Ε., Κοντονικόλαος (60’ Νασόπουλος).
ΑΕ Κως: Δημητρίεβιτς, Τρικοίλης, Λεγκιγκάι, Κεφαλιανός Ε., Κοτσάκι, Οχτάρας, Χατζηφούντας, Κεφαλιανός Γ., Βασιλειάδης, Πηλιγκός Α., Ραπάι Κ.