Πετυχημένο  το τουρνουά  στο βόλεϊ

Με πάνω από 170 συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου, στη Ρόδο, το Αναπτυξιακό Τουρνουά Βόλεϊ Παγκορασίδων και Παίδων.

Τη σπουδαία αυτή αθλητική συνάντηση, συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την  Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου στο βόλεϊ  και τον Δήμο Ρόδου και διεξήχθη σε όλα τα γήπεδα στη Ρόδο.

Σε αυτό πήραν μέρος  στους αγώνες τους  ο «Διαγόρας», στο Βενετόκλειο ο  Ροδιακός  Σύλλογος Πετοσφαίρισης «Τελχινίς», στο Ροδίων Παιδεία με το «Ροδίων Άθλησις», ενώ συμμετείχε και το σωματείο «ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω», από την Κω.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, αθλητές ηλικίας μέχρι 18 χρόνων.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής, για τον σκοπό αυτό κι αφού παρευρέθηκε σε παιχνίδια του τουρνουά βλέποντας από κοντά τι συμβαίνει στις μικρές ηλικίες,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του τουρνουά τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ήταν μια επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, που στόχο είχε την ανάδειξη του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα ως άθλημα που προάγει την ομαδικότητα και βοηθάει στην κοινωνικότητα των παιδιών. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των παραγόντων του Αθλητισμού και των αθλητών, αποδεικνύοντας έμπρακτα κάθε φορά, ότι στόχος είναι η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους σε όλη την περιοχή ευθύνης της».