Παρουσίαση με Σκουντή και «θαλασσί» All time Stars στη Ρόδο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και δαιμόνιος μπασκετικός ρεπόρτερ εδώ και δεκαετίες Βασίλης Σκουντής έρχεται στη Ρόδο για λίγες μέρες κατά τη διάρκεια των οποίων θα παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο αλλά θα παρευρεθεί και στα αθλητικά βραβεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του βιβλίου του, η οποία θα γίνει σήμερα στο Semiramis, επέλεξε μία ομάδα από all time stars του Κολοσσού όπως τον Γιώργο Ματσαμά, τον Πάνο Παναγιωταράκο και τον νυν αρχηγό των «θαλασσί», Γιάννη Γεωργαλλή, όπως επίσης και τον διεθνή σέντερ, Δημήτρη Μαυροειδή.

Το μήνυμα του Σκουντή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το εξής:

«Η μπασκετική ιεραποστολή της "Επίσημης Αγαπημένης όλων των Ελλήνων" συνεχίζεται στη μαγευτική Ρόδο! Την Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Σεμίραμις" θα διηγηθούμε το χρονικό του έπους και θα νιώσουμε υπερήφανοι που "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ".

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη σμαραγδένια πατρίδα του Νίκου Γκάλη, εκεί όπου παραθέρισαν κιόλας οι παίκτες της Εθνικής λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του '87, παρέα με τον Γιώργο Ματσαμά, τον Δημήτρη Μαυροειδή, τον Γιάννη Γεωργαλλή και τον Πάνο Παναγιωταράκο.

Με πολλά όμορφα συναισθήματα, με μπόλικη νοσταλγία, με την περιρρέουσα συγκίνηση και για να πιούμε κιόλας ένα παραδοσιακό κοριαντολίνο. Όσοι πιστοί προσέλθετε, θα είσαστε καλοδεχούμενοι!».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.30’.