Ντέρμπι κορυφής για τον Αστέρα Παστίδας

Για τον Αστέρα Παστίδας είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν την Κυριακή στις 15.30 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας την πρωτοπόρο Αναγέννηση Έμπωνα.

 Στόχος τους σε αυτό το παιχνίδι, φυσικά η νίκη. Αν έρθει, ο Αστέρας θα συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης της πρώτης θέσης στον Β΄Ομιλο. Αν όχι,  θα μένει στη συνέχεια το κυνήγι των αγώνων μπαράζ.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στις χθεσινές του δηλώσεις για το ντέρμπι της Κυριακής, ο τεχνικός του Αστέρα Παστίδας, Χρυσόστομος Χάσταλης: «Για μας είναι τελικός. Είναι ένα ντέρμπι που αν το κερδίσουμε, ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η υπόθεση αυτή ξεμακραίνει και σαφέστατα θα περιοριστούμε στη συνέχεα στους αγωνες  μπαράζ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θα κυνηγήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη».

Ο κόουτς του Αστέρα Παστίδας έδωσε ρεπό χθες στους παίκτες του και θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση σήμερα.  Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται οι Ε. Λιαμής  και Ε. Κορκίδας που είναι τραυματίες και δεν ακολουθούν τους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.