Άρης Αρχαγγέλου: Κρεκούκιας, η ώρα  της επιστροφής

Κάτι η Τσικνοπέμπτη, κάτι η ώρα έναρξης του αυριανού αγώνα της Κω με τον ΔΙ.Α., η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι, με τον Γιώργο Σάββενα να καταγράφει, ως το καλύτερο νέο της εβδομάδας, την επιστροφή του Νίκου Κρεκούκια.

Ο 19χρονος ταλαντούχος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε για αρκετές εβδομάδες από θλάση, μπήκε στις προπονήσεις και παρότι δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, δεδομένου ότι έλλειψε αρκετό καιρό, θα ακολουθήσει την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στην Κω και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.  

Ο στόχος του νεανικού Άρη είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και γιατί όχι, να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τονώσει την ψυχολογία του και θα βελτιώσει περαιτέρω την ήδη αξιόλογη βαθμολογική του θέση.  

Σημειώνεται ότι στο ματς με τον ΔΙ.Α. εκτίει την ποινή του ο έμπειρος αμυντικός Παναγιώτης Πομπού, αποκτώντας το δικαίωμα να επανέλθει στο εντός έδρας ματς με τον Κλεόβουλο που ακολουθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.