Το τελευταίο ξέγνοιαστο Σάββατο για τον Διαγόρα Βατίου

Στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται από τα προγνωστικά και οι φορές που έχει δοξαστεί το απόλυτο αουτσάιντερ δεν είναι λίγες, ωστόσο κακά τα ψέματα, θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα και οι πιθανότητες να απειλήσει αύριο ο Διαγόρας Βατίου τη Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο είναι ελάχιστες.

Τόσες, όσες το να βρεθούν τα «ελάφια» σε κάκιστη μέρα, ταυτόχρονα οι «κυανέρυθροι» στην καλύτερή τους και επιπλέον, να έχουν μπόλικη δόση τύχης. 

Επί της ουσίας και παρότι η πολυτέλεια του «δε βαριέσαι» δεν υπάρχει λόγω της οριακής βαθμολογικής θέσης της, η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη δεν έχει να χάσει τίποτα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη για να ορίσει μόνη της την τύχη της.

Ο ίδιος ο τεχνικός των Βατενών λέει πως «είναι ένα παιχνίδι που δεν σου βάζει ανησυχίες και σκέψεις. Η Ρόδος είναι δύο κλάσεις ανώτερη ομάδα από τις υπόλοιπες, μας ενδιαφέρει να είμαστε αξιοπρεπείς», προσθέτοντας πως τα πραγματικά «καυτά» ματς, στα οποία ο Διαγόρας θα παίξει για τη ζωή του, είναι αυτά που ακολουθούν με τους ΑΕΡΑ (εντός), Κλεάνθη (εκτός), Άρη (εντός), Ορφέα (εκτός), ΑΕ Κω (εντός) και Διγενή (εκτός).  

Ένας αγώνας από τον οποίο δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες, προσφέρεται για την ξεκούραση ποδοσφαιριστών και ο Γιάννης Καμπούρης σκοπεύει να προφυλάξει αύριο τους Λάμπρο Ζωάννου και Βαγγέλη Καραγιάννη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπρόβλημα τραυματισμού.