Διαγόρας: Εκτός ο Συκαλιάς με Πανηλειακό

Επάνοδο στις νίκες θα επιδιώξει την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο ο Διαγόρας.

Με σκοπό  την κατάκτηση της δεύτερης θέσης,  στην οποία άλλωστε βρίσκεται,  θα υποδεχθεί στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής την ομάδα του Πανηλειακού.

Το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει τελικά στις 13.30, αφού έγινε από την ΕΠΟ δεκτό το αίτημα της ομάδας του Πύργου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Ρουτζιέρης είναι η απουσία του Γιώργου Συκαλιά και από αυτό το παιχνίδι. Ο έμπειρος γκολκίπερ, αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις από μια κύστη που έχει πίσω από το γόνατο και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος, για τον οποίο δεν αγωνίσθηκε και στο ματς της Ραφήνας. Κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή ξανά ο Τσάμης.  

ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ
Ο Πανηλειακός του Άγγελου Διγκόζη (απασχόλησε στο παρελθόν τον Ιάλυσο),  θα έχει προσθαφαιρέσεις στο αγωνιστικό του κομμάτι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Με τα τωρινά δεδομένα, υπάρχουν για το ματς της Κυριακής  δυο απόντες: Ο Σταθάτος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κι ο γκολκήπερ Κυρίτσης που αποβλήθηκε στο 77' του προηγούμενου αγώνα με τον Παμβοριακό.

Αντίθετα, για το παιχνίδι  της Κυριακής, θα είναι διαθέσιμος ο Νικολόπουλος ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Παρελθόν στο μεταξύ από τον Πανηλειακό, αποτελεί ο αμυντικός Γιώργος Μακροστέργιος, παίκτης ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο.