Παθιασμένοι «Ρόδιοι» στα πλέι οφ

Ημέρα εκκίνησης των play off η αυριανή για το «Ροδίων Αθλησις». Οι παίκτες του Αλέξανδρου Καμπερίδη, είναι έτοιμοι να μπουν με το δεξί σε αυτή τη διαδικασία, στην αφετηρία της οποίας, ξεκινούν από τη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, έχοντας 3β., έναντι 4β. του ΟΦΗ, που έρχεται για τη 2η αγωνιστική στη Ρόδο. 

Όλοι στην ομάδα θεωρούν πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς των πλέι οφ. Χαρακτηριστικές και οι χθεσινές δηλώσεις του εκ των υπευθύνων του συλλόγου, Γιώργου Τριχιά, ο οποίος τόνισε:

«Εμείς θεωρούμε, πως αυτό είναι το πιο σημαντικό ματς αυτής της σειράς. Όσο μάλιστα κι αν φαίνεται εύκολο, δεν είναι. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, να νικήσουμε τον αντίπαλο μας και παράλληλα να πάρουμε την κατάλληλη ψυχολογία για τη συνέχεια. Είναι μεγάλη η προσπάθεια και χρειάζεται απαραίτητα να έχουμε το μεγάλο μας «όπλο» στην εξέδρα. Θέλουμε όπως στα ματς με τον ΟΦΗ και τον Ηρακλή, γεμάτες τις εξέδρες του γηπέδου μας». 

Ο Αλέξης Καμπερίδης για το αυριανό παιχνίδι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου, Βασίλης Καφαντάρης είναι έτοιμοι και καλό βόλεϊ να παίξουν, αλλά και τη νίκη να κατακτήσουν, πανηγυρίζοντας στο τέλος την επιτυχία.

Υπενθυμίζεται πως η ειδική βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι τέσσερις ομάδες στα πλέι οφ είναι 
1. ΟΦΗ       4β.
2. Ροδίων         3β.
3.Πανιώνιος      2β.
4.Πανερυθραϊκός      1β.

Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στις 16.00 στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».