Ο γιατρός Γιώργος Πιπής, ο πρώτος υποψήφιος του Δημήτρη Κρητικού

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου κ. Δημήτρη Κρητικού αναφέρει τα εξής:

Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του γιατρού Γιώργου Πιπή με την παράταξη «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ», ενός πιστού υπηρέτη της επιστήμης και του ανθρώπου που κοσμεί την τοπική κοινωνία.

Καλωσορίζουμε το Γιώργο Πιπή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Πιπής του Εμμανουήλ είναι γιατρός Γενικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Γένοβας.

Γεννήθηκε στο χωριό Μάσαρη της Ρόδου το 1954. Από το 1993 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Ρόδου.

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις του σαν γιατρός, θέλοντας να συνεισφέρει στoν αθλητισμό, προσέφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς όπως στο αναπτυξιακό μπάσκετ, σε πολλές αθλητικές ομάδες όπως στον Αστέρα Μασάρων και στις Ακαδημίες Μπάσκετ του Κολοσσού, στα island games και σε πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Ανήκει στο δίκτυο «Μελέτη Ιατρικής Ενημέρωσης», και στο Δίκτυο Παρατηρητών Νοσηρότητας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Για τη συμμετοχή του στη «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ» ο κ. Πιπής δηλώνει τα εξής:.

«Η αγάπη και η αγωνία μου για τούτο εδώ τον τόπο με ώθησε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, διατελώντας δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρχαγγέλου την περίοδο 2007-2010.

Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και αυτό είναι κανόνας στη ζωή μου για τα επόμενα χρόνια.

Δεν ζήτησα τίποτα από κανέναν και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ό,τι επιθυμώ να κατακτήσω.

Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Δημήτρη Κρητικό, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τη Ρόδο σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας».