«Εξορία» ο Ακουσίλαος, σε απολογία ο Κλεάνθης

Αρκετός καιρός θα περάσει για να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει στο «σπίτι» της οι φίλοι του Ακουσίλαου, μετά τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της με τον Πολύστρατο.  

Τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αστέρα Παστίδας οδήγησαν την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ στην απόφαση να βάλει στο γήπεδο των Φανών «λουκέτο» για μία αγωνιστική και με δεδομένο πως ακολουθεί διπλή εκτός έδρας υποχρέωση, η ομάδα θα εκτίσει την ποινή της στο ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο. Επιπλέον, ο Ακουσίλαος καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 50 ευρώ. 

Επιπλέον, με χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ, καθώς και με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή Μαριτσών, ο παράγοντας του Κλεάνθη, Μανώλης Περάκης, ενώ το σωματείο του καλείται σε απολογία, βάσει των όσων αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή του ίδιου ματς, για παράβαση των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14 και 15, παρ. 3΄ του Πειθαρχικού Κώδικα.  

Τέλος, από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν το επόμενο παιχνίδι των ομάδων τους ο παράγοντας του Διαγόρα Βατίου, Γιάννης Καραγιάννης και ο προπονητής της ομάδας Κ 14 του ΑΕΡΑ, Βαγγέλης Χοσάδας, οι οποίοι αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στα ματς με τους Κλεόβουλο και Χάλκη αντίστοιχα.