Ξεκινά το «ταξίδι» στο όνειρο για το «Ροδίων»

Σήμερα στις 14.30, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία». καθώς ξεκινούν οι αγώνες πλέι οφ στον 1ο υποόμιλο, για να αναδειχτούν οι δυο ομάδες που θα συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο στη μεγάλη Α1 του βόλεϊ. Η Ροδίτικη ομάδα υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό, τον οποίο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είχε κερδίσει με 3-0 σετ. 

Τώρα όμως και η κατάσταση των ομάδων είναι διαφορετική και οπωσδήποτε ο στόχος της ανόδου, απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Καμπερίδη θα κάνουν το παν για να νικήσουν τον αντίπαλο τους και να αυξήσουν τους βαθμούς της ειδικής βαθμολογίας στους έξι, περιμένοντας παράλληλα το αποτέλεσμα του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο.   

Ο κόουτς του «Ροδίων» για το σημερινό παιχνίδι,  έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου, Βασίλης Καφαντάρης είναι έτοιμοι να μπουν στο παρκέ και να κατακτήσουν την πρώτη νίκη στα πλέι οφ ανόδου.