Ραντεβού με τη... διάκριση για Κυριακοπούλου, Σπανουδάκη

Μια σημαντική μέρα για τον δωδεκανησιακό στίβο είναι η σημερινή, δεύτερη όσον αφορά τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στη Γλασκώβη, με τη συμμετοχή της Νικόλ Κυριακοπούλου και Ραφαέλας Σπανουδάκη. Και οι δύο αθλήτριές μας αγωνίζονται με υψηλές προσδοκίες σε μια διοργάνωση αρκετά υψηλού ανταγωνισμού βάσει των συμμετοχών.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, θ’ αγωνιστεί στα προκριματικά του επί κοντώ στις 12.00 μαζί με άλλες δύο Ελληνίδες, την Κατερίνα Στεφανίδη και την Ελένη Πόλακ. 

Ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί στις 20.10, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να θέλει κατ’ αρχάς τη συμμετοχή της, συνδυασμένη μ’ ένα μετάλλιο. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη από τη Ρόδο, ανήκει στον ΓΣ Ηλιούπολης, και θ’ αγωνιστεί στα προκριματικά των 60μ. στις 12.13, θέλοντας να κερδίσει τη συμμετοχή της και στον επόμενο γύρο, τον ημιτελικό, προγραμματισμένο στις 20.50.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνει στις 22.35. Βάσει των στατιστικών, η Νικόλ Κυριακοπούλου βρίσκεται στη Σκωτία με την 2η καλύτερη επίδοση (4,81μ.) από τις 19 συμμετέχουσες και η Ραφαέλα Σπανουδάκη με την 25η (7.34) από τις 46.