Πολλά παράπονα στην Κατταβιά από τους κατοίκους της

Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων της Κατταβιάς για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό και αφορά κυρίως την ύδρευση και μια σειρά από έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα.

 Ειδικότερα σε επιστολή που απέστειλε προς τη «Ροδιακή» ο κάτοικος του οικισμού κ. Φιλήμονας Ν. Ζαννετίδης, αναφέρει τα εξής:

 «Μετά από τόσα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για την ύδρευση της Κατταβιάς δεν έχουμε νερό…
 Δεν έχουμε δημοτικό φωτισμό εντός του χωριού εδώ και τρεις μήνες γιατί κανένας μυαλωμένος δεν σκέφτηκε να κάνει μια μελέτη φωτισμού μετά την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ. Πότε θα έρθει το φως; Πότε θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και πότε θα τελειώσει; Αν περιμένουμε να τελειώσει ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της αποχέτευσης, ούτε το 2020 δεν θα έχουμε φωτισμό!

 Δεν έχουμε δρόμους, σοκάκια… Η είσοδος του χωριού καθώς και όλοι οι δρόμοι μέσα στην Κατταβιά δεν υπάρχουν.

Είναι ένα βομβαρδισμένο τοπίο εξαιτίας του… ζαμανφουτισμού των υπευθύνων, Δήμου, Κοινότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών κ.λπ. Ποιος θα τολμήσει να πει στον εργολάβο ότι πρέπει να κλείνουν τα χαντάκια με μπετόν; Από τον Ιούνιο του 2018 η είσοδος του χωριού και όλοι οι γύρω δρόμοι είναι με λακκούβες, τρύπες και υλικά παρατημένα γιατί έτσι μας αρέσει! Θα θέλαμε να μας απαντήσουν για ποιο λόγο; Έλεγχος δεν υπάρχει;».