Από σήμερα οι εγγραφές για τον ορεινό δρόμο

Το ELAFOS HOTEL συνδιοργανώνει με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου και την υποστήριξη του  PANE DI CAPO όπως επίσης της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ AEBE, τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για  Όλους με την επωνυμία «ELAFOS MOUNTAIN RUN – Προφήτης Ηλίας 2019», την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Τον αγώνα στηρίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, καθώς επίσης οι Δημοτικές Κοινότητες Σορωνής, Σαλάκου και Απολλώνων.
Πρόκειται για τον 3ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου για Όλους, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της IAAF, και της ITRA, που διεξάγεται στη Ρόδο.
Η αφετηρία και ο τερματισμός ορίστηκαν μπροστά από το ξενοδοχείο ELAFOS, με τους δρομείς από 9 έως 18 ετών ν’ αγωνίζονται στα 2.700μ. και τους ενήλικους στην ίδια απόσταση ή αυτή των 10.000μ. Η εκκίνηση για το 10άρι θα δοθεί στις 11.30 κι αυτή της μικρότερης απόστασης στις 13.15.

Τι αναφέρεται από τους διοργανωτές για τις εγγραφές:
«-Οι εγγραφές πρόκειται να ξεκινήσουν σήμερα 4 Μαρτίου 2019, ημέρα Δευτέρα, και θα διαρκέσουν μέχρι τις 24 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή πριν τον αγώνα. Το ανώτατο όριο συμμετοχών είναι: 2700 m: 200 συμμετοχές, 10000m: 100 συμμετοχές - Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα Σωματεία Στίβου των Ε.Α.Σ. πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο παρακάτω     email:technicaldirector.segasdod@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής σωματείων άλλων αθλημάτων, συλλόγων δρομέων, γυμναστηρίων και άλλων οργανωμένων κοινωνικών ομάδων πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ώρα 13:00 για την καλύτερη διευκόλυνση των διοργανωτών.

Επίσης, στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, έναντι πάρκου μέσα στο βοηθητικό στάδιο (9:00 – 13:00), αλλά και στο Στάδιο Στίβου στο Κορακόνερο (15:00 – 20:30, Κος Διακονικόλας Σάββας) θα υπάρχουν οι φόρμες εγγραφής όπου και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αμέσως και να καταθέσετε το αντίτιμο συμμετοχής σας 10 ευρώ για το έξοδα του αγώνα (κριτές, οργανωτικά).

Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Διευθυντή του Αγώνα και Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου στο 22410 30145 ή στο 6942475735. - Η υποβολή της Δήλωσης από τα σωματεία στίβου των ΕΑΣ θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. - Φόρμες εγγραφής μπορούν να έχουν και οι υπεύθυνοι προπονητές των αθλητικών Σωματείων, που τα ίδια τα σωματεία θα ορίσουν.

- Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ανεπιφύλακτα ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

- Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα. - ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποστολής, μόνο του εντύπου της δήλωσης συμμετοχής, η Γραμματεία των αγώνων δεν θα κάνει αποδεκτή τη δήλωση συμμετοχής και ο/η δρομέας δεν θα συμμετέχει στον αγώνα. (Εξαιρούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που φέρουν δελτίο ιατρικώς θεωρημένο ή κάρτα υγείας)».