Κέρδισε και ξένοιασε ο ΑΕΡΑ

Σπουδαίας σημασίας  «διπλό» πήρε ο ΑΕΡΑ μέσα στη Λίνδο. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από το 18΄ του Μπεγκλετζή, κέρδισε  1-0 τον Κλεόβουλο και παρότι στο 75΄ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Ο Κλεόβουλος είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ήταν πολύ προβλέψιμος στο παιχνίδι του. Έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το πλασέ του Κακλαμάνου Α. στο 71΄ και δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή στο τελευταίο 15λεπτο.

Φάσεις και γκολ
18' Ο Στελλάς έβγαλε ωραία σέντρα  προς τον Μαθιό, που ανατράπηκε από τον Μήλιο λίγο μέσα από την περιοχή. Ο κ. Αντωνάς καταλόγισε αμέσως το πέναλτι κι ο Μπεγκλετζής που το εκτέλεσε πέτυχε το 0-1.

38' Ζήτησε  πέναλτι ο Κλεόβουλος  σε μαρκάρισμα του Α. Αθανασίου από τον Πιτσουρδάκη.
71΄Ο Ταγκάεφ έβγαλε τη σέντρα, ο Κακλαμάνος Α. πλάσαρε στην κίνηση, αλλά στο οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο, αλλά το νέο του πλασέ δεν ήταν καλό κι η μπάλα έφυγε άουτ.

75' Σε φάουλ που κέρδισε ο Κλεόβουλος, ο κ. Σαρρής υποδεικνύει παράβαση στον κ. Αντωνά κι εκείνος αποβάλλει τον Τάχο για εξύβριση.

Από τον Κλεόβουλο ξεχώρισαν οι Α. και Π. Αθανασίου και ο Λ. Κακλαμάνος. Από τον ΑΕΡΑ ξεχώρισαν οι Μπεγκλετζής, Πιτσουρδάκης και Γαϊτάνος.

Πολύ καλή και χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Αντωνά, Σαρρή και Λαζού.

Οι ομάδες:
Κλεόβουλος: Μήλιος, Γιαννιού (55΄Μαριεττάκης), Χαμιτάι, Κουκουτσέλας , Λ. Κακλαμάνος, Α. Αθανασίου, Ευαγγελίδης (55΄Χατζηνικόλας), Π. Αθανασίου, Α. Κακλαμανος, Κολιοκώστας, Τανγκάεφ.
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Χατζηβαλσάμης (70΄Φιλιππάκος), Στελλάς, Πιτσουρδάκης, Τάχος, Ροκάι, Στεφανής (88΄Γιαννακάκης), Γαϊτάνος, Ποζατζίδης (85΄Μίρτσεφ), Μαθιός, Μπεγκλετζής (92΄ Καλογήρου).