Τρίποντο σωτηρίας στο 93’ για τον Νηρέα

Με γκολ στο 93’ ο Νηρέας πήρε σημαντική νίκη με 2-1 προχθές στο γήπεδο Κρεμαστής απέναντι στη Δήμητρα, που προηγήθηκε στο ημίχρονο.

Μ’ αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στους 6 βαθμούς από την τελευταία της βαθμολογίας, Χάλκη, αυξάνοντας σε μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητές τους για παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, που εκτός από το γκολ του Τζουλάι (ψηλοκρεμαστό πλασέ) στο 41’, θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα και να «κλειδώσουν τη νίκη.

Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι πολύ γρήγορα (47’) έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Καρίνο να βρίσκει στόχο από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 77’ η Δήμητρα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννακάκη με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά στο 89’ η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, αφού με 2η κίτρινη αποβλήθηκε και ο σκόρερ του Νηρέα.

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 93’, όπου ο Κοβάτσι εκμεταλλευόμενος σέντρα από τα δεξιά, με πλασέ μέσα από την περιοχή, χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη (2-1). Καλή η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Αχιολά, Κυριακίδη, παρά τα παράπονα των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:
Νηρέας: Κεβάνι, Ζουρδής Φ. (82’ Ντελλάκης), Καρίνος Μ., Ζουρδής Μ. (70’ Κουκιαλής), Σαββάκης Α., Παπανικόλας (62’ Μπούτσκα), Σαββάκης Κ., Μάργαρης, Παπακωνσταντής (93’ Τάρα), Σινάνης, Κοβάτσι.
Δήμητρα: Ζώης, Αυγενικού (72’ λ.τ. Πηδιάκης), Καστρινάκης, Θεουλάκης, Γιαννακάκης, Ντουλάι, Σαΐτης Χ., Σώτα (70’ Κωστιού), Σαΐτης Δ., Γρηγοριάδης (60’ Μάκρας), Τσίγκρηλας.