Άλλη μια πρωτιά για τον Μιχάλη Χατζηιωάννου

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών-αθλητριών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο ημιμαραθώνιος στη μνήμη του Τσαμπίκου Χατζηνικολάου σε μια απαιτητική διαδρομή με ανηφόρια και αρκετά δύσκολα σημεία, έχοντας αφετηρία και τερματισμό στ’ Απόλλωνα. 

Η μεγάλη παρουσία για τα δεδομένα του αγώνα, δείχνει πια πως οι δρομείς της Ρόδου τον έχουν εντάξει στο ετήσιο πρόγραμμά τους και χαίρονται τη συμμετοχή τους. 

Στον φετινό αγώνα νικητής ήταν ο Μιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη, όπως είχε γίνει και στον ορεινό δρόμο του Μονολίθου τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας έναν πολύ καλό χρόνο, 1 ώρα και 20 λεπτά. 

Οι αθλητές στον αγώνα της Κυριακής ξεκίνησαν από τ’ Απόλλωνα και πέρασαν από τα Πλατάνια, την Ελεούσα, το Φουντουκλί, έφτασαν κοντά στο ξενοδοχείο Έλαφος στον Προφήτη Ηλία όπου έκαναν αναστροφή και κατηφόρισαν, για μια μικρή απόσταση επιστροφής στον ίδιο δρόμο, στρίβοντας δεξιά για να πάνε προς τα Απόλλωνα και να τερματίσουν στην πλατεία. 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από τη Νίκη Ρόδου με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ρόδου, την κοινότητα Απολλώνων, τον πολιτιστικό σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» Απολλώνων, τον αθλητικό σύλλογο «Απόλλων Απολλώνων» και τον αγροτουριστικό σύλλογο γυναικών Απολλώνων «Οι Απολλωνιάτισσες».