Θέλει και το κύπελλο Δωδεκανήσου ο Ιάλυσος

Ήμερα Κυπέλλου είναι η αυριανή για τον Ιάλυσο, που επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό του και πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος της 17ης Μαρτίου. 

Στις 15:00 ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, θα υποδεχτεί στο «Οικονομίδειο» τον Ηρακλή Μαριτσών, με στόχο την πρόκριση στους «οκτώ» του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Είναι η 4η φάση στον Όμιλο Ρόδου και φυσικά, ο Ιάλυσος είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση . Υπενθυμίζεται πως ο νικητής αυτής της συνάντησης, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Διαγόρα.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου και οι παίκτες του, θέλουν να κατακτήσουν κι αυτό το θεσμό. Κι αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ακολουθούνται εντατικές προπονήσεις, προκειμένου οι παίκτες να είναι έτοιμοι όχι μόνο για το Κύπελλο Δωδεκανήσου στο οποίο συνεχίζουν, αλλά και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος που φέρνει αντίπαλο του Ιάλυσου στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό. 

Σε ό,τι αφορά το ματς του Κυπέλλου, ο Ιάλυσος προπονήθηκε εντατικά και την Κυριακή το πρωί, ενώ από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κόλα και Σταυλάς, που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.