Ομιλία στη Ρόδο για τις εκλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ομιλία στη Ρόδο με θέμα τις εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να πραγματοποιήσει αύριο (Τετάρτη) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανακοινώθηκε από τις ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, πρόκειται για ανοικτή πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 μ.μ. στην αίθουσα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Νεστορίδειου Μελάθρου.
Ήδη από πλευράς ΝΟΔΕ υπάρχει κινητοποίηση και αναμένεται ότι θα παρακολουθήσουν την ομιλία εκατοντάδες στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη δεν ανακοινώθηκε, είναι πιθανόν όμως να μείνει στη Ρόδο και την επόμενη μέρα, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της Ενσωμάτωσης.
Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερο βάρος στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου (ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές), ενώ βεβαίως επιδιώκει την ενεργοποίηση του κομματικού μηχανισμού, δεδομένου ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν και βουλευτικές εκλογές τον Μάιο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να ζητήσει την ενεργοποίηση και την ετοιμότητα όλων των στελεχών του κόμματος έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία η μάχη των εκλογών.

Σε ανακοίνωσή τους για την αυριανή εκδήλωση, οι ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, αναφέρουν τα εξής: 
«Οι ΝΟ.Δ.Ε. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκανήσου & Κυκλάδων) σας προσκαλούν την Τετάρτη 6/3/2019 και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Νεστορίδειου Μελάθρου στη Ρόδο, σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».
Θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδ/σου
Παύλος Μπακίρης
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων
Χρήστος Καφτηράνης».