Το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Ρόδο έτοιμο για εκτόξευση

Με την επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΠΟ «Πάσα στα θρανία», ολοκληρώνεται σήμερα το επί ροδίτικου εδάφους προπονητικό πενθήμερο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών.

Χθες το πρωί, τα μέλη της «γαλανόλευκης» αποστολής επισκέφθηκαν, συνοδευόμενα από τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου (ΔΟΠΑΡ) και τον Νίκο Άγα (ΕΠΣΔ) τα παιδιά του 3ου και του 5ου Δημοτικού πόλεως Ρόδου, ενώ αργά το απόγευμα, τα κορίτσια της Εθνικής έδωσαν στο Δημοτικό Στάδιο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με τη μικτή ομάδα των Νέων, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου που έσπευσαν να τις θαυμάσουν από κοντά.  

Στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκαν οι:

Εθνική Γυναικών

Πελετίδου, Δημητρίου, Γκάτσου, Σιδηρά, Χατζηγιαννίδου, Κινοσίδου, Μάρκου, Κακαμπούκη, Κοκοβιάδου, Μωραΐτου, Κογγούλη

Έπαιξαν και οι Παπακωνσταντίνου, Νάτη, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Παπαϊωάννου, Καραπέτσα, Κοτσάκη, Χατζηνικολάου, Βαρδαλή και Παράσχου.

Η Ειρήνη Νεφρού, η οποία συμπληρώνει την αποστολή της Εθνικής, προφυλάχθηκε, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Μικτή Νέων

Χατζηελευθερίου, Μουστάκας, Αναγνώστου, Σταματούλας, Ρουτζιέρης, Κοντός, Ζερβός, Καραμανώλης, Σαλπιγκτίδης, Ορφανός, Χατζηκυριαζής, Συρίμης, Θύμος, Σάββενας, Κάτσο, Καντής, Παπαασταματίου, Κορνάρος και Κωτιάδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Πριόνας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο της δουλειάς που έκαναν τα κορίτσια του στο νησί, ενώ την Κυριακή είχε την ευκαιρία να δει και να αξιολογήσει, στο γήπεδο των Καλυθιών, ταλέντα από τα Δωδεκάνησα. Μάλιστα, τουλάχιστον επτά κοπέλες τον εντυπωσίασαν και μπήκαν στο «μικροσκόπιο» του ιδίου και των συνεργατών του.