Τον «πιστό στρατιώτη» του εμπιστεύεται ο Κλεάνθης

Σ’ έναν δικό της άνθρωπο εμπιστεύεται η διοίκηση του Κλεάνθη τις τύχες της ανδρικής ομάδας, δεδομένα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και με την προοπτική μίας περαιτέρω επέκτασης να υπάρχει πάνω στο τραπέζι, ως μελλοντική επιλογή. 

Μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σταύρου, το μεσημέρι της Κυριακής, σε ρόλο πρώτου προπονητή αναβαθμίζεται ο υπεύθυνος των ακαδημιών, γυμναστής και στενός συνεργάτης του πρώην τεχνικού των Παραδεισιωτών, Παναγιώτης Καρίκης.

Οι άνθρωποι του Κλεάνθη ποντάρουν στην αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας στους κόλπους του ποδοσφαιρικού κλίματος, ώστε η ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να πάψει να ανησυχεί για την πιθανότητα να εμπλακεί στα σενάρια του υποβιβασμού.

Το «ευχαριστώ» του Ανδρέα Σταύρου 

Σαν φίλος αποχώρησε από τον Κλεάνθη ο Ανδρέας Σταύρου, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει με λακωνικό, πλην όμως θερμό τρόπο, όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο για τη συνεργασία μας στο διάστημα που πορευτήκαμε μαζί. Εύχομαι η ομάδα να τελειώσει αίσια το πρωτάθλημα, να πετύχει τον στόχο της και να έχει μία καλή συνέχεια», ήταν η δήλωση του πολύπειρου τεχνικού στην «Α.Ρ.».

Η ανακοίνωση του Κλεάνθη

Το «διαζύγιο» του Κλεάνθη με τον Ανδρέα Σταύρου ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο:   

 «Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Σταύρου Ανδρέα έπειτα από ενάμιση χρόνο συνεργασίας.

Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε. Καλή συνέχεια».