Αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Καλυθιές

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλυθιών «Ο Φάρος», σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου -ΔΟΠΑΡ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Τοπική Κοινότητα Καλυθιών  και σαφώς την στήριξη της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, εν όψει της αποκριάτικης περιόδου, αναβιώνουν και πάλι το θεσμό του Καρναβαλιού στο χωριό την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 14:00.

Πρόκειται για το καθιερωμένο καρναβάλι το οποίο γίνεται πάντοτε την Κυριακή της Αποκριάς και στο οποίο συμμετέχει πλήθος κόσμου.

Καρναβαλική παρέλαση από πεζοπόρα  τμήματα από  συλλόγους των σχολείων  της περιοχής  αλλά και απλούς κατοίκους που θέλουν να γιορτάσουν την αποκριά σε ξέφρενους ρυθμούς!

Ασφαλώς δεν λείπουν και τα ευφάνταστα, δημιουργικά και αστεία άρματα που δημιουργούνται με πολύ κόπο από απλές παρέες του χωριού και διεκδικούν μια καλή θέση στο διαγωνισμό για το καλύτερο άρμα!

Στην παρουσίαση φέτος, για άλλη μια φορά, η κ. Ρένα Ορφανού!!

Συνοδεύουν με τους ρυθμούς τους οι DJs, Miss Despo Mania και Dr Mike!!

Για πρώτη φορά στο Καλυθενό Καρναβάλι θα βρίσκεται και ο διάσημος τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης ο οποίος θα απογειώσει την όλη ατμόσφαιρα με την ερμηνεία του!

Πολλές ακόμα εκπλήξεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα γι’ αυτό μην το χάσετε!!!

Συμμετοχές έως και 8/3 στα τηλέφωνα του Συλλόγου και στην σελίδα του Φάρου στο Facebook!!!!!